Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Φαιστός, κέρδισε και τον ΑΟΚ!

Μία ακόμα νίκη, πέτυχε η ομάδα της Φαιστού και μάλιστα συνδυάζοντάς την και με εξαιρετική εμφάνιση, με τους Λυδάκη-Παπαδάκη να σημειώνουν τα γκολ της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι, στη μισή ώρα παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όταν μετά από κάθετη του Ντισπυράκη, ο Λυδάκης πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασάροντας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη, ο Μπανασάκης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά από κοντά ο Νίκος Παπαδάκης έκανε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Φαιστός πάντως και στην επανάληψη αλλά και στο πρώτο μέρος, είχε και άλλες ευκαιρίες, με τον Λυδάκη να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ οι Ντισπυράκης, Κιόσια και Γρηγοράκης, έχασαν και αυτοί σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

 

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Τάρε(85’ Δουλγεράκης), Παπαδάκης Ν., Ρουκουνάκης, Χατζηδάκης Α.(60’ Καρταλλιανάκης), Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης Σ.(80’ Παπαδάκης Σ.), Φραγκιαδάκης Μ.(60’ Νικολιδάκης Α.), Ντισπυράκης, Κιόσια(60’ Γρηγοράκης), Λυδάκης

Φωτογραφίες
Facebook