Ανατρεπτικός αγώνας!...Σημαντική νίκη για τη Φαιστό!

Η Φαιστός κατάφερε χθες, Σάββατο 27/02/22, να επικρατήσει με 4-3 σ΄ένα πολύ ανατρεπτικό παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 15΄με γκολ του Λαδουκάκη και η Φαιστός ισοφάρισε με γκολ του Αλέξανδρου Νικολιδάκη, το οποίο όμως θεωρήθηκε οφσαιντ. Στη συνέχεια ο Τσαμπουράκης κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους και λίγο αργότερα ο Σκουλούδης το 3-0!..Η Φαιστός κερδίζει πέναλτι με τον Λυδάκη αλλά το χάνει και κάπως έτσι το ημίχρονο λήγει με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φαιστός φανερά πολύ καλύτερη, επιτυγχάνει το 3-1 με τον Γιάννη Γρηγοράκη και ακολουθεί το 3-2 με γκολ του Ντισπυράκη. Ο πολυχρονάκης κάνει το 3-3 και ο Παπαδάκης Στέλιος  φέρνει το πολυπόθητο 3-4, οδηγώντας τη Φαιστό πιο κοντά στην 5η θέση του ομίλου και στην είσοδο στα play off.

Συνθέσεις ομάδων:

ΟΦΑΜ: Ανταλουδάκης, Ανδριαδάκης, Γιαννόπουλος(75’ Ορφανός), Στρατηγάκης, Καπίρης, Λαδουκάκης, Σκουλούδης Σ., Αεράκης, Τσαμπουράκης, Δεληγιαννάκης, Στρατήγης Α.

Φαιστός: Γρηγοράκης Α., Νικηφοράκης(46’ Γρηγοράκης Γ.), Παπαδάκης Σ., Κιουμουρτζάκης, Καρταλλιανάκης(70’ Παπαδάκης Γ.), Παπαδάκης Α., Πολυχρονάκης, Νικολιδάκης Α.(46’ Νικολιδάκης Σ.), Κιόσια, Λυδάκης, Ντισπυράκης

 

Φωτογραφίες
Facebook