Δυναμική είσοδος της Φαιστού στα play off!

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Φαιστός στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αγία Βαρβάρα, χθές Κυριακή 21/03/22, όπου επικράτησε με 1-3 έναντι της γηπεδούχου ομάδας! 

Στο πρώτο ημίχρονο η Φαιστός μπήκε δυναμικά στο ματς με γκολ του Πολυχρονάκη αλλά στο 13’ η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ισοφάρισε με γκολ Αποδουλιανάκη. Οι γηπεδούχοι όμως, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το 1-1 καθώς στο 25’ ο Μαρής υπέπεσε σε πέναλτι αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες και δίνοντας την ευκαιρία για νέο προβάδισμα  στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το 1-2 με το Στέλιο Παπαδάκη στην εκτέλεση του πέναλτι.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου Η Φαιστός, έκανε το 1-3  με  γκολ του Λυδάκη, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

 

 Συνθέσεις ομάδων:

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Λέλεκας, Σιαπλιαούρας, Μαρής, Βερνιδάκης, Σαϊτάκης, Σόρρα, Σαλιάϊ, Βαλαμούτσουνος, Χασουράκης, Αποδουλιανάκης

Φαιστός: Γρηγοράκης Α., Ρουκουνάκης, Καρταλλιανάκης, Νικολιδάκης Σ., Νικολιδάκης Α., Γρηγοράκης Γ., Πολυχρονάκης, Λυδάκης, Ντισπυράκης, Πρένγκα, Παπαδάκης Σ.

Φωτογραφίες
Facebook