Μεγάλη νίκη για τη Φαιστό!

Ευρεία νίκη για την ομάδα μας σήμερα το πρωί στους Βορρους όπου και κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την αντίστοιχη της Τυλίσου.
Απο το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο με αρκετές μονομαχίες, πράγμα το οποίο δεν πτόεισε τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30' με κεφαλιά του Πρένγκα, μετά από σέντρα του Κιόσσια. Το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι και την ανάπαυλα πάρα τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές της Τυλίσου, μπήκαν δυναμικά χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως στο 50' μετά από την καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές μας, ο Πολυχρονάκης σημείωσε το 2-0.

Ο ρυθμός του αγώνα συνεχίστηκε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το τρίτο τέρμα που πέτυχε ο Καρταλιανακης μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη Αντώνη στο 65΄.

Μετά από αυτό το σημείο η αντίπαλη ομαδα αύξησε την πίεση προσπαθώντας να μειώσει το σκόρ, όμως δεν υπήρξε κάποια αλλαγή μεχρι και τη λήξη της αναμέτρησης.

Η συγκομιδή των τριών βαθμών ήταν αρκετά σημαντική, στην μάχη για παραμονή στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Φαιστός Σταυρουλάκης Γ., Καρταλιανάκης, Παπαδάκης Σ., Αμαρίντο, Τάρε, Ρουκουνάκης, Φραγκιαδάκης, Τσούπι, Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης Σ., Πολυχρονάκης.

Τύλισος Γιανναδάκης, Λιονάκης, Μυκονιάτης, Παπάζογλου, Καβάθι, Ταβουλαρέας, Λέκκας, Μανιαδάκης, Κεφάκης, Μανιούδης, Αμαραντίδης.

 

Φωτογραφίες
Facebook